Kastration af hund og kat tilbydes lige her

Er din hanhund aggressiv over for andre hunde? Eller vil du gerne undgå, at din hunhund bliver gravid? Det kan også være, at du ikke ønsker, at din kat skal stikke af hjemmefra for at formere sig. Uanset hvad kan du få professionel hjælp til kastration af hund, kastration af kat såvel som sterilisation af hund og sterilisation af kat lige her hos Ølstykke dyreklinik

Vi tager imod alle kunder fra Ølstykke, Frederikssund, Stenløse og omegn. Det er nemt at komme til os med toget til Ølstykke station, også fra byen.

Når vi foretager kastration af kat og hund, bliver dyret lagt i narkose, hvorefter vi foretager et lille snit og derved udfører indgrebet. Vi sørger naturligvis for at overvåge din hund eller din kat, indtil den vågner igen, hvilket betyder, at du kan aflevere den om morgenen og hente den igen om eftermiddagen. Snittet er så lille, at det normalt heler inden for kort tid, hvor det er vigtigt, at dyret undgår at slikke for meget i såret. Der er typisk ingen bivirkninger ved indgrebet.​

Vi har mange års erfaring med kastration af kat

Vi er en professionel dyreklinik med et dygtigt og veluddannet personale, som står klar til at give din hund eller din kat den bedst mulige behandling. Vi har stor erfaring med sterilisation og kastrering af hund og kat, og derfor kan du trygt lade os hjælpe dig med indgrebet.

Vi anbefaler, at kastration af kat og hund samt sterilisering sker, efter at dyret er blevet kønsmoden, men inden katten eller hunden bliver alt for gammel. Der er altså ikke en særlig alder for, hvornår indgrebet bør foretages.

Hvad koster kastration af hund?

Den eksakte pris på kastration af hund eller kat afhænger af, om dit dyr allerede er øremærket og vaccineret. Det koster 850 kr. inklusiv øremærke, vaccine og narkose, hvilket er en attraktiv pris på kastration af en kat. Hvis dit kæledyr allerede er øremærket og vaccineret, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser. 

Prisen er sat så alle kan være med, og så vi undgår at skulle aflive for mange killinger.

Du kan trygt overlade dit dyr til os, da vi altid er professionelle i vores arbejde og sørger for at yde den bedst mulige behandling, samt har den bedst mulige overvågning - også under opvågningen.

Kontakt os for flere oplysninger om kastration af hund

Skal vi foretage kastration af hund eller sterilisering af kat, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi kan kontaktes på telefon 47 17 71 18, så tager vi en snak om dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Information

​Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen 

CVR: 19681084

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

maps Find vej til os her

mobil 47 17 71 18

Klinikkens åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 17.30

Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 14.00

ur ​Læs mere om vores tider her​​

Seneste nyheder

Se aktuelle tilbud i forretningen.

​​For alle aktuelle tilbud skal varerene afhentes i forretningen

Læs mere her:

Kastration/sterilisation af kat.

Vi har faste pakke tilbud på kastration/sterilisation.

Læs mere her: