Kastration eller sterilisering af hund og kat hos os

Er din hanhund aggressiv over for andre hunde? Eller vil du gerne undgå, at din hunhund bliver gravid? Det kan også være, at du vil undgå, at din kat stikker af hjemmefra for at formere sig. 

Hos Ølstykke Dyreklinik tilbyder vi sterilisering af kat og sterilisering af hund samt kastration af hund og kastration af kat.

Vi har kunder fra blandt andet Ølstykke, Stenløse, Frederikssund og omegn. Det er nemt at komme til dyreklinikken fra Ølstykke Station.

Mange års erfaring med kastration af kat og hund

​Normalt kan du aflevere hunden eller katten om morgenen og hente den igen om eftermiddagen. Når vi foretager kastration og sterilisering, bliver dyret lagt i narkose, hvorefter vi foretager et lille snit og udfører indgrebet.

Vi sørger naturligvis for at overvåge dit kæledyr, indtil det vågner igen. Snittet er så lille, at det normalt heler inden for kort tid. Dog er det vigtigt, at dyret undgår at slikke for meget i såret, men der er typisk ingen bivirkninger ved en neutralisering.

Vi anbefaler, at steriliseringen eller kastrationen udføres, når dyret er blevet kønsmoden, men inden katten eller hunden bliver for gammel. Der er altså ikke en særlig alder for, hvornår indgrebet bør foretages.

Vi er en professionel dyreklinik med et dygtigt og veluddannet personale, som står klar til at give dit kæledyr den bedst mulige behandling. Vi har mange års erfaring med sterilisation af kat og hund samt med kastrering af hund og kat. Derfor kan du trygt lade os udføre indgrebet.

Hvad koster sterilisering af kat?

​Det koster 1.389 kr. for sterilisering af kat. Det er inklusive øremærkning og vaccination. Hertil kommer smertestillende medicin til dagene efter operationen. Kontakt os gerne for at høre om vores priser, hvis katten allerede er øremærket og vaccineret. Kastration af kat koster blot 1.070 kr. Prisen er sat lavt, så alle kan være med, og så vi undgår at skulle aflive for mange killinger.

Hvad koster sterilisering af hund?

​Vores pris for sterilisering af hund er 4.714 kr, og det er inklusive narkose. Dertil kommer igen smertestillende medicin til dagene efter operationen, hvor prisen er afhængig af dyrearten og dyrets vægt. Udover du undgår, at tæven bliver drægtig, forhindrer steriliseringen også hormonelle påvirkninger såsom falsk graviditet.

Hvad koster kastration af hund?

​Prisen for kastration af hund inklusive narkose er 3.100 kr. Derudover kommer der omkostninger til smertestillende medicin i dagene efter operationen, og de afhænger af dyreart og vægt. Det er også muligt at vælge kemisk kastrering, men normalt anbefaler vi kirurgisk kastrering.

Kontakt os for at høre mere om neutralisering

​Du er velkommen til at få mere at vide om sterilisation af hund og kat samt om kastrering af kat og hund. Kontakt os gerne på telefon 47 17 71 18 for at få en snak om dine behov. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for neutralisering. Du kan også skrive til e-mail doktordyregod@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Information

​Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen 

CVR: 19681084

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

maps Find vej til os her

mobil 47 17 71 18

Klinikkens åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 17.30

Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 14.00

ur ​Læs mere om vores tider her​​

Seneste nyheder

Se aktuelle tilbud i forretningen.

​​For alle aktuelle tilbud skal varerene afhentes i forretningen

Læs mere her:

Kastration/sterilisation af kat.

Vi har faste pakke tilbud på kastration/sterilisation.

Læs mere her: