​Vaccination af hund, kat eller kanin

Er det ved at være tid til vaccination af kanin, vaccination af kat eller vaccination af hund? Hos Ølstykke Dyreklinik tilbyder vi vaccinering af hund, kat og kanin samt andre smådyr. Vores dyreklinik ligger i Ølstykke, men vi har også kunder fra blandt andet Frederikssund, Stenløse og mange andre steder.

Vi tilbyder både basisvaccination og revaccination

​Der er tre forskellige grupper af hunde, og de skal vaccineres efter forskellige principper. De tre grupper er hvalpe, voksne hunde og drægtige tæver.

Hvalpene skal have en basisvaccination og senere en revaccination. Samlet set skal de vaccineres mod hundesygevirus, parvovirus, smitsom leverbetændelse, leptospirose, parainfluenza og rabies. Vaccine af hund er ikke lovpligtigt, men det anbefales på det kraftigste.

Vaccine af kat sker også som killing, hvorpå den senere skal revaccineres. Det drejer sig om kattesyge, katteinfluenza, herpes og calici. Mange vælger også vaccine imod chlamydia og leukæmi.

Der er endvidere blevet udbredt med vaccination af kanin. Her drejer det sig om kaningulsot og kaninpest, og det gælder for både indekaniner og udekaniner.​

Hvad koster vaccination af kat?

​Vi har faste priser for kastration/sterilisation, øremærkning og vaccination af kat. Du kan læse mere under priser. Vores priser for revaccination afhænger af de ønskede vacciner.

Hvad koster vaccination af hund?

​Vi har forskellige priser for vaccination af hund, som afhænger af, om der er tale om basisvaccination, revaccination eller en drægtig tæve.

Bestil tid til vaccination af kanin eller et andet kæledyr

​Du er velkommen til at få flere oplysninger om vaccinering af kat, hund eller kanin. Vi giver gerne råd og vejledning, ligesom vi gerne laver et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 47 17 71 18 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail doktordyregod@mail.dk.

​​

Information

​Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen 

CVR: 19681084

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

maps Find vej til os her

mobil 47 17 71 18

Klinikkens åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 17.30

Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 14.00

ur ​Læs mere om vores tider her​​

Seneste nyheder

Se aktuelle tilbud i forretningen.

​​For alle aktuelle tilbud skal varerene afhentes i forretningen

Læs mere her:

Kastration/sterilisation af kat.

Vi har faste pakke tilbud på kastration/sterilisation.

Læs mere her: