Alternativ behandling af hund og andre dyr gives her

Har din hund smerter? Så kan det med stor sandsynlighed afhjælpes ved hjælp af en alternativ behandling. Lige her hos Ølstykke dyreklinik har vi stor erfaring og succes med at tilbyde alternativ behandling af hund. Vores kunder kommer primært fra Ølstykke, Frederikssund og Stenløse, men kunder uden for disse områder er også velkomne i vores dyreklinik.

Alternativ behandling af hund kan bruges i stedet for medicinering. Hvis din hund eksempelvis har ondt i benene og halter, undersøger vi naturligvis først, om der er et brud. Hvis ikke dette er tilfældet, ville vi normalt give en NSAID-sprøjte mod muskelsmerter. Vi kan også tilbyde akupunktur og laserbehandling, som har samme effekt og dermed kan udbedre smerterne.

Brede kompetencer inden for alternativ behandling

Vi er en professionel dyreklinik, som har eksisteret siden 2005. Gennem årene har vi hjulpet mange forskellige kæledyr med professionelle behandlinger. Vi har eksempelvis stor erfaring med alternativ behandling af hund, hvor vores kompetencer er brede. Vi kan eksempelvis tilbyde guldakupunktur mod HD og spondylose, akupunktur af hund samt laserbehandlinger, som kan afhjælpe gigt og smerter. Vi var blandt de første til dette, hvorfor vi har stor erfaring på området.​

Laserbehandlingen får sår til at hele hurtigt. Laseren reagerer kun ved skadet væv, hvilket vil sige, at det ikke kan mærkes på raskt væv. Laseren aktiverer vævet i dybden og blødgør muskulaturen. Resultaterne kan ses eller vurderes med det samme i forhold til halthed ved behandling af sener og led. Behandling med laser kan også have fantastiske resultater på heste.

Det samme gør sig gældende for akupunktur, som ligeledes lindrer smerte pga. den øgede blodgennemstrømning, der opstår. Dette får ligeledes sår til at hele hurtigere, når nåle sættes omkring såret.

Kontakt os for flere informationer

Hvis din hund eller hest døjer med gigt eller smerter, bør den få foretaget en alternativ behandling af os. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for din hund eller din hest, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for flere informationer.

Du kan ringe til klinikken på telefon 47 17 71 18, så tager vi en god snak om dine muligheder. ​

Information

​Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen 

CVR: 19681084

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

maps Find vej til os her

mobil 47 17 71 18

Klinikkens åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 17.30

Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 14.00

ur ​Læs mere om vores tider her​​

Seneste nyheder

Se aktuelle tilbud i forretningen.

​​For alle aktuelle tilbud skal varerene afhentes i forretningen

Læs mere her:

Kastration/sterilisation af kat.

Vi har faste pakke tilbud på kastration/sterilisation.

Læs mere her: