Sygeforsikring

Det er efterhånden mange der vælger at forsikre deres hunde eller katte udover den lovpligtige ansvarsforsikring for hunde.

Opstår der pludselig sygdom, kan det være betryggende at vide man har mulighed for at få dækket en del af udgifterne.

Et knoglebrud eller alvorlig sygdom kan hurtig blive en kostbar affære, og man kan af økonomiske årsager tvinges til at aflive dyret fremfor at gennemføre ofte helbredende behandling. Desuden står man ofte i en allerede psykisk presset situation, når man skal forholde sig til sit kæledyrs ve og vel, og blandes der så også økonomi ind i billedet, kan det være en stor belastning.​

Tit er man ofte mere tilbøjelig til hurtigt at opsøge dyrlægen ved tidlige tegn på sygdom, fremfor at se tiden an, hvorfor sygdommen risikerer at forværres i mellemtiden, når man ved man får dækket en del af udgifterne. I den sidste ende er en tidlig reaktion ofte også billigere, da sygdommen er mindre kompliceret.

En sygeforsikring har typisk en selvrisiko og så dækker den 80% af regningsbeløbet. Sygeforsikringer er efterhånden relativt billige og der er forskellige afhængig hvilket behov man har.

Her er to links til forskellige sygeforsikringsselskaber


Dyrekassen Danmark

Gartnernes forsikring​​

SE VIDEO OM DYREKLINIKKEN HER

Vi glæder os til at se jer

I denne uge har vi haft besøg af to kreative praktikanter- som har lavet en lille video om hverdagen her på klinikken. Tak for denne gang tøser ;-)

Opslået af Ølstykke Dyreklinik på 26. september 2014

​Firmainformation:

Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen

CVR: 19681084

Adresseinformation:

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

Kontaktinformation:

Tlf.: 47 17 71 18

Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen
Rådhus Allé 20
3650 Ølstykke
Tlf.: 47177118
CVR: 19681084

Dyreblod@gmail.com