​Laserbehandling til dyr – hurtig heling og behandling af smerter

​Hjælp dit kæledyr tilbage til fuld bevægelsesfrihed

Har du en hund, kat, hest eller et andet kæledyr, der har fået et sår, som er til stor gene? Eller lider det af kroniske smerter i muskler og led? Så kan vi ved Ølstykke Dyreklinik hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig laserbehandling til dyr, der kan hjælpe ved gigtsygdomme, heling af sår, blodansamlinger og meget andet. Så kan dit kæledyr snart vende tilbage til sin almindelige bevægelsesfrihed helt uden smerter.

I vores dyreklinik i Ølstykke er alle velkomne, og vi tager blandt andet imod mange lokale kunder fra omkringliggende byer som Stenløse og Frederikssund. Med en central placering kun 50 meter fra togstationen, kan du dog nemt komme hertil fra et større område, hvis dit kæledyr har brug for en professionel laserbehandling.

Vores laserbehandling kan hjælpe alle dyr

I vores dyreklinik kan vi foruden traditionelle konsultationer, operationer og vaccinationer tilbyde flere forskellige alternative behandlinger af kæledyr, herunder vores laserbehandling.

​ Denne behandlingsform er effektiv for alle former for dyr, uanset om vi skal hjælpe hunde, katte, heste, smådyr eller meget andet.

Vores laserbehandling fungerer ved, at laseren påvirker det skadede væv, uden det går ud over raskt væv. Det skadede væv aktiveres herved i dybden og blødgør muskulaturen, hvilket kan virke smertelindrende og samtidig fremskynde helingsprocesser. Du vil ofte med det samme kunne se resultaterne på dit kæledyr ved eksempelvis behandling af sener og led med laser, hvor dyret hurtigt stopper med at halte.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores laserbehandling kan hjælpe dit kæledyr? Eller vil du allerede nu bestille en tid til en behandling? Kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe dig og dit kæledyr.

Vi er altid klar til at tage en god snak om, hvordan dit dyr bedst muligt kan hjælpes.

Information

​Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen 

CVR: 19681084

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

maps Find vej til os her

mobil 47 17 71 18

Klinikkens åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 17.30

Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 14.00

ur ​Læs mere om vores tider her​​

Seneste nyheder

Se aktuelle tilbud i forretningen.

​​For alle aktuelle tilbud skal varerene afhentes i forretningen

Læs mere her:

Kastration/sterilisation af kat.

Vi har faste pakke tilbud på kastration/sterilisation.

Læs mere her: