​Akupunktur til dyr – hjælp dit kæledyr af med smerter

​Vi hjælper alle dyr i vores klinik

Måske ved du det ikke, men mange dyr kan have lige så stor gavn af akupunktur som mennesker. Katte, hunde, heste og smådyr – alle forskellige slags kæledyr kan faktisk nyde godt af en behandling hos en akupunktør, hvis de har problemer med smerter, gener og spændinger.

Derfor tilbyder vi i Ølstykke Dyreklinik en akupunkturbehandling til kæledyr, der både afspænder dyrets muskler og lindrer smerter. Fra vores klinik i Ølstykke hjælper vi kunder fra hele vores lokalområde, og vi har blandt andet hjulpet kæledyrsejere fra omkringliggende byer som Frederikssund, Stenløse og lignende. Leder du efter en alternativ behandling, som kan hjælpe dit kæledyr, er du altså kommet til de helt rette.

Flere forskellige former for akupunktur

I vores dyreklinik har vi specialiseret os i behandling af kæledyr med akupunktur, og vi kan derfor også tilbyde flere forskellige behandlingsformer alt afhængigt af, hvad dyret har brug for hjælp til.

​Akupunktur har et enormt stort anvendelsespotentiale hos dyr, og vi kan blandt andet hjælpe, hvis dit kæledyr lider af:

  • Smerter i muskler og led
  • Hoftedysplasi (HD)
  • Spondylose
  • Gigt
  • Og meget andet

Behandlingen fungerer ved at nålene sikrer en øget blodgennemstrømning, som både kan lindre smerter og forkorte helingstiden ved sår. Det samme kan vores laserbehandling af kæledyr også hjælpe med, så kontakt os gerne, hvis vil vi rådgives i forhold til, hvilken behandling du skal vælge.

Ring eller skriv til os og book en tid

Har du spørgsmål til, hvordan dit kæledyr kan have gavn af akupunktur? Så skal du endelig bare ringe til os for at høre mere om vores forskellige behandlinger. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive ind til klinikken, hvis du ønsker at booke en tid til akupunktur, laserbehandling eller en af vores mange andre ydelser.

Information

​Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen 

CVR: 19681084

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

maps Find vej til os her

mobil 47 17 71 18

Klinikkens åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 17.30

Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 14.00

ur ​Læs mere om vores tider her​​

Seneste nyheder

Se aktuelle tilbud i forretningen.

​​For alle aktuelle tilbud skal varerene afhentes i forretningen

Læs mere her:

Kastration/sterilisation af kat.

Vi har faste pakke tilbud på kastration/sterilisation.

Læs mere her: