Kompetent hestedyrlæge i Nordsjælland med hestepraksis

Vil du sikre dig, at din hest er i optimal trivsel, er det vigtigt, at hesten ikke blot får de lovpligtige vaccinationer og hurtigt bliver tilset ved mistanke om kolik, muskelspændinger eller andre problemer. Du bør også alliere dig med en hestepraksis, der har ekspertisen til at yde en kontinuerlig, forebyggende indsats. Hos Ølstykke Dyreklinik får du en kompetent hestedyrlæge, der dækker hele Nordsjælland.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke vaccinationer vi udfører i vores hestepraksis
  • Hvornår du bør søge dyrlæge til din hest eller pony

Leder du efter en erfaren hestedyrlæge i Nordsjælland, står vi klar til at sikre din hest eller dine heste en optimal forebyggende eller helbredende behandling. 

Ring blot til os på 47 17 71 18. Du kan også læse mere om behandlingstilbuddene i vores hestepraksis her på siden.

Forebyg sygdomme med vaccinationer udført i moderne hestepraksis

Deltager du i stævner med din hest eller pony, skal den altid have de nødvendige vaccinationer mod influenza. I vores hestepraksis udfører vi en basisvaccination, der består af to vaccinationer, som foretages med 21 til 92 dages mellemrum. Vaccinationen bør gentages årligt, hvis du deltager i stævner her i landet, mens den skal gentages hvert halve år, når du stiller op til stævner i udlandet.

Vælger du os som din hestedyrlæge i Nordsjælland, rådgiver vi dig gerne om, hvilke vaccinationer din hest eller pony bør få og hvornår. For at sikre en optimal beskyttelse af din hest tilbyder vi en særlig kombinationsvaccine, der gives årligt og beskytter din hest mod stivkrampe såvel som influenza. Vores hestepraksis udfører ydermere rutinemæssige vaccinationer mod virusabort.

Søg hestedyrlæge i Norsjælland ved mistanke om kolik eller halthed

Er din hest halt, eller viser den tegn på at have muskelspændinger, som generer den under jeres rideture samt indskrænker dens bevægelser? Som erfarne hestedyrlæger har vi ekspertisen til at fastslå årsagen til haltheder og andre smerter efter grundig undersøgelse. Er der tale om lettere muskelspændinger, har vi gode erfaringer med at afhjælpe generne ved hjælp af akupunkturbehandling her i vores hestepraksis.

Oplever du i stedet, at din hest er urolig og har udspilet bug eller sveder, bør du søge hestedyrlæge for at få den undersøgt for kolik. I vores hestepraksis har vi mange års erfaring med både diagnosticering og behandling af kolik. I nogle tilfælde skyldes kolik, at hesten har problemer med tandsættet. Derfor anbefaler vi, at du lader en hestedyrlæge udføre en mundhuleundersøgelse på hesten årligt.

Vælg en hestepraksis med erfarne dyrlæger og gode samarbejdspartnere

I vores hestepraksis er du sikret en hestedyrlæge i Nordsjælland med mange års erfaring. En konsultation koster mellem 842,50 kr. og 1.375,00 kr. afhængigt af, om hesten også skal vaccineres eller måske har behov for tandrasp. Er der behov for en mere specialiseret indsats, end vi kan tilbyde i vores hestepraksis, henviser vi i samråd med jer til en af voressamarbejdspartnere.

Har du brug for en erfaren hestedyrlæge i Nordsjælland? Kontakt os på 47 17 71 18 og hør mere om, hvordan vi kan sikre, at din hest eller pony er sund og rask og kan yde sit bedste.​

Information

​Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen 

CVR: 19681084

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

maps Find vej til os her

mobil 47 17 71 18

Klinikkens åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 17.30

Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 14.00

ur ​Læs mere om vores tider her​​

Seneste nyheder

Se aktuelle tilbud i forretningen.

​​For alle aktuelle tilbud skal varerene afhentes i forretningen

Læs mere her:

Kastration/sterilisation af kat.

Vi har faste pakke tilbud på kastration/sterilisation.

Læs mere her: