Vælg en erfaren dyrlæge i Nordsjælland med fast dyrlægevagt

​Leder du efter en dygtig dyrlæge i Nordsjælland med omfattende ekspertise inden for forebyggende og helbredende behandling af både små og store dyr? Hos Ølstykke Dyreklinik har vi egen hestepraksis såvel som konsultation for små husdyr som f.eks. hunde, katte, gnavere og fugle. Vi har ydermere fast dyrlægevagt uden for normal åbningstid og samarbejder med områdets bedste dyrehospitaler.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke fordele du får ved at vælge os som din dyrlæge i Nordsjælland
  • Hvordan du er sikret akut assistance til dit dyr hos vores dyrlægevagt

Uanset om du har spørgsmål til dit dyrs trivsel og valg af foder, eller om du står med et sygt dyr, som har behov for hjælp her og nu, står vores dyrlæger altid klar. 

Ring blot på 47 17 71 18.

Med os som dyrlæge får dit dyr et langt liv med et godt helbred

Viser dit dyr tegn på sygdom, eller har det pludselig ændret adfærd, står vi klar til at hjælpe. Når du ringer til os, tilbyder vi en indledende vurdering af dit dyr og sammen aftaler vi, om det er nødvendigt, at du kommer ind til vores dyrlæge i Nordsjælland. I nogle tilfælde kan vi også komme ud til dig mod et tillæg for kørslen. Mange behandlinger kræver dog specialiseret udstyr, som kun findes på klinikken.

Du bør dog ikke vente til dit dyr er blevet sygt med at søge dyrlæge i vores klinik i Nordsjælland. Den forebyggende behandling som f.eks. årlige sundhedstjek og vaccinationer har nemlig stor betydning for, at dit dyr er i trivsel og får et langt liv med et godt helbred. I den forbindelse er kosten desuden vigtig. Derfor fører vi også et bredt udvalg af kvalitetsfoder, der er tilpasset forskellige aldre og behov.

Få akut assistance døgnet rundt i Nordsjælland af dyrlægevagten

Står du med et sygt dyr, er bekymringen ofte stor. Derfor tilbyder vi her på klinikken en døgnbemandet dyrlægevagt, der dækker vores kreds i Nordsjælland. Her kan du hele weekenden og på hverdage efter kl. 17 komme til at tale med en vagthavende dyrlæge. Sammen kan I finde ud af, om et vagtbesøg er nødvendigt, eller om det er forsvarligt at vente til klinikken igen har åben.

Ved vagtbesøg vil du blive opkrævet tillæg til den normale konsultationspris efter følgende takster:

  • Tillæg på 100 % for faste kunder og 150 % for ikke faste kunder mellem 17 og 22 på hverdage og mellem 7.30 og 22 i weekenderne
  • Tillæg på 200 % for faste kunder og 250 % for ikke faste kunder mellem 22 og 7.30 alle dage

Du kan således benytte dyrlægevagten i Nordsjælland hos os uanset, om du er fast kunde her hos Ølstykke Dyreklinik eller ej.

Tag kontakt til et erfarent og engageret team af dyrlæger i Nordsjælland

Vælger du os som din dyrlæge i Nordsjælland, får du adgang til et engageret og erfarent team, der består af tre dyrlæger, to klinikassistenter og en veterinærsygeplejerske. Efter forudgående aftale tager vi imod patienter i konsultationen mellem 8 og 17.30 på hverdage. I butikken såvel som i webshoppen her på hjemmesiden kan du desuden købe et bredt udvalg af foder, legetøj og tilbehør til favorable priser.

Du kan kontakte os eller dyrlægevagten på telefon 47 17 71 18 døgnet rundt, hvis du står med behov for assistance fra en dyrlæge i Nordsjælland.​

Information

​Ølstykke Dyreklinik v/Carsten Mortensen 

CVR: 19681084

Rådhus Allé 20

3650 Ølstykke

maps Find vej til os her

mobil 47 17 71 18

Klinikkens åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 17.30

Fredag: kl. 08.00 - 18.00

Lørdag: kl. 10.00 - 14.00

ur ​Læs mere om vores tider her​​

Seneste nyheder

Se aktuelle tilbud i forretningen.

​​For alle aktuelle tilbud skal varerene afhentes i forretningen

Læs mere her:

Kastration/sterilisation af kat.

Vi har faste pakke tilbud på kastration/sterilisation.

Læs mere her: